A KAUAMA Missatgeria apostem per un altre model que ens allunyi del que coneixem actualment. Per exemple: En entorn urbà, quantes vegades hem vist una furgoneta aparcada en doble fila, dificultant la circulació i generant situacions perilloses? ¿I saps què? Aquesta mateixa furgoneta va aparcar sense motiu perquè el destinatari del lliurament estava absent…

Els circuits tradicionals de lliurament ja no són la resposta al creixement de l’ecommerce i les compres per internet. Demanem cada vegada més online i volem que arribi bé, com més aviat i quan ho necessitem.

El que falla, la gran majoria de les vegades és la logística en el lliurament d’última milla. Però no ho entenem com un gran problema, sinó com una cosa que naturalment arribarà a millorar … De nou, la manca de comunicació amb el client, la manca d’informació per als que venen i compren per internet, té conseqüències no només sobre la imatge del producte o venedor, sinó també sobre el nostre entorn urbà.

Els circuits tradicionals es basen per competir en la quantitat de lliuraments deixant de banda la qualitat, sense esmentar la satisfacció del client amb el servei rebut. En KAUAMA Missatgeria, creiem que si posem el client final al cim del servei, només lliurarem els productes sent coneixedors de les necessitats del mateix… En temps real, oferint un servei de qualitat, limitant així, l’impacte per al nostre medi ambient.

autor